Ildefonso y yo!

Jag har på stammande, stapplande spanska förklarat att jag gillar boken, gillade hans seminarium och att jag debuterar i vår. Och frågat om han gillar Sverige och vill vara på kort. Han var artig, luktade gott och önskade mig lycka till innan han på spanskt manér kysste mig adjö. På kinderna förstås. Star struck!!!

20110924-082956.jpg

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Ildefonso y yo!

  1. Ping: Kära Suss | Pernilla Alm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s