Sitter och funderar

I torsdags, innan vi var på skrivminglet, var vi på Rival. Det var Simona, Susanne, Varg, min kompis Angela och jag. Angela är en suveränt cool tjej som har startat glassfabrik strax utanför Jönköping. Så god glass, så cool tjej! Mormor Magdas därproducerade glass. Jag har smakat. Den är mer än mums. Och finns snart även i Stockholm!

Hur som helst. Rival var najs. De hade massor av bubbel på glas. Då är det väry najs. Personalen var najs. Då är jag nöjd. Och i baren satt Timbuktu. Det är här jag börjar fundera.

Simona. Susanne. VARFÖR gick vi inte och pratade lite med Timbuktu? Han är ju helt suverän. Nästan författare. Fast bättre. Det är ju sjukt svårt att uttrycka sig kortfattat. Och så mycket han får sagt i en sång. Respekt!

 

12 kommentarer

Under Babbel, Mingel

12 svar till “Sitter och funderar

  1. Jag var upptagen med att äta upp Pernillas och Vargs rester.

    Till saken hör att även Jakob Eklund satt i baren. Och vi trodde länge att en Skarsgård var där. Vi visste väl inte hur vi skulle bete oss med alla dessa stjärnor överallt.
    Som jag minns det så var i alla fall en av oss på väg att prata med fejk-Alex. Var väl tur att vi upptäckte att det inte var han i tid…

  2. Jag var mest hispig över att snart prata. Och över fejk-Alex 🙂 Och njöt givetvis av ert sällskap! Där fanns lixom ingen plats för Mr T. Kram!!

  3. Enligt Simonas blogg var Skarsgård också där, honom pratade ni inte heller med. Varför, varför, varför???

  4. Trude

    Ja, Herregud tjejer, VARFÖR gjorde ni inte det?!?!?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s