Saker vi använder när vi skriver

Dator? Penna?
Synopsis? Anteckningar?

Musik? Inte musik?  Idag skriver jag om musik och skrivande i Debutantbloggen. Där får du också höra lite om the soundtrack of my novel. Kika in!

1 kommentar

Under Alltid du, Debutantbloggen, Processen, Skrivande

Ett svar till “Saker vi använder när vi skriver

  1. Björn Carheden

    Förr hade jag alltid musik under arbetet, vilket störde omgivningen men det fanns ju lurar. Men min hörselnedsättning blir värre och min ljudkänslighet ökar. Det borde vara tvärtom. Nu när jag går hemma ensam så blir det mest mitt öronsus som invaggar mig i (arbets-) ro. Jag förstår att vara döv är ett värre handikap än att vara blind. Det är i princip värdelöst för mig att se svenska filmer på bio, jag får hoppas att de visas på Svt så jag kan får dem textade. Det är ju ett enkelt hjälpmedel. Svårare är det för blinda att se på film men det går också. De hör ju filmen och med hjälp av lurar så berättar någon vad som sker. Nu har man börjat lägga in en extrakanal på de digitala filmerna så att även blinda kan gå på bio. Nu återstår bara att hitta hjälpmedel för de som är känslokalla eller är det kanske det du sysslar med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s