Release för ”De korrupta”

Igår var jag som sagt på releasefest hos Telegram bokförlag. Det var urtrevligt! Sist jag var där var på Magnus Zaars release och igår var det Robert Kvibys tur att debutera med boken De korrupta. Läs mer och se trailern.

Robert jobbar till vardags som VD på MTG Radio och fick förstås frågan hur han även hinner skriva, med jobb och allt. Den frågan får alla jag vet som jobbar, och skriver böcker. Vi fick höra Robert berätta om sin regel. Han skriver – håll i er – 1500 ord om dagen. Varje kväll. Han har också offrat nyår och annat skoj och suttit som en eremit och skrivit. Snacka disciplinerad! Där ligger jag i lä. 1500 ord per kväll – det är cirka tre sidor det. Det skriver jag sällan på en kväll. (Med sällan menar jag aldrig).

Boken har fått fina recensioner och den ligger redan i min läshög. Den blir nog läst vilken dag som helst!

 

Telegrams VD Per Näsholm med deckarförfattaren Magnus Zaar.

Susanne Boll, jag, Pamela Andersson och Leffe Delo.

Ja. Det var en härlig fest. Och så blev det efterfest. På Riche. En del av efterfestdeltagarna hade viktiga möten klockan 8 och gick hem tidigt. Vissa hade inte viktiga möten förrän klockan 11 och gick hem lite senare. Vissa borde ha låtsats ha möten klockan 8 och åkt i tid. Bilder? Näpp. De stannar i mobilen. Eller raderas ur den.

3 kommentarer

Under Mingel

3 svar till “Release för ”De korrupta”

  1. Mmm. Missade en kul kväll med er och det hade varit grymt skoj att ses. Delar dock din analys om att det nog var bäst för alla parter att det inte blev fler efterfester…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s