Vad åt du till frukost idag då?

Vad jag åt kan du läsa hos Breakfast book club idag.

Annonser

6 kommentarer

Under Alltid du, Pernilla Alm

6 svar till “Vad åt du till frukost idag då?

  1. Björn Carheden

    Dina frukostvanor bryr jag nig inte om men jag gillade hur du sorterar dina böcker. Jag har djupa Lundkvisthyllor så mina böcker står i två rader, vilket gör att jag ibland hittar böcker längst bak som jag glömt bort. Jag förstår varför Lisbeth har utfärdat köpstopp, möjligen kan man ha principen ”en in-en ut”. Snart måste det väl tyvärr bli så att vi måste se på vilka böcker som vi över hudud taget ska ha kvar. Man kastar ju tidningar, även månadstidningar varför då inte böcker. Vad gör jag med alla National Geographic som jag haft sedan 1967? Ska jag behålla alla ca 1000 VHS-band d.v.s. ca 2500 filmer. DVD-filmerna ca 400 är lättare att förvara. Tänk så mycket enklare det är att äta frukost.

  2. Simona (jobbet)

    Kul! Nu är du ju med överallt… Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s