Svåra beslut

20120421-193017.jpg

Cerise eller vitt?

Snart är det releasedags. Och jag har köpt skor. Jag har en klänning som jag nog kommer att ha på mig. Om jag inte hittar en annan. Och så har jag två nagellack. (Alltså jag har ju fler men jag har två som jag väljer mellan).

I tisdags hade jag eminent besök av skrivarkompisen Michaela Berglund som är en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon är bl.a. nagelterapeut och hon gav mig välbehövlig manikyr. Nu har jag totalt sabbat hennes målning med att testa olika färger, ovanpå hennes fina jobb.

Jag väljer mellan cerise och vitt. Det cerise matchar texten på omslaget men det vita är mer classy. Ja. Det blir nog vitt. Kanske cerise på tånaglarna. Typ en av dem kommer att synas i mina skor.

Ni hör. Svåra beslut.

Annonser

5 kommentarer

Under Alltid du, Releasefest, Uncategorized

5 svar till “Svåra beslut

  1. Ping: Dags att glänsa P | enligt O

  2. Åsa Lind

    Cerise! Om du ska matcha omslaget på din debutroman en gång, när vore mer rätt? Puss

  3. Jag tycker cerise! Mycket festligare!

  4. Nej, cerise för tusan! Vad är det för färg på klänningen? Åh, vad jag är ledsen för att jag inte kan komma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s