Kandidater

Nååå?

20120424-190250.jpg

Annonser

12 kommentarer

Under Uncategorized

12 svar till “Kandidater

 1. Men alltså, om du menar att den längst till vänster är din cerise så kan jag hålla med om att den är ful, för det är ju inte cerise 🙂 Jag har den också och skulle nog mera säga att det är hallonsmoothie-färg på den. Jag skulle köra nummer 2 från vänster. Classy and trendy, like.

 2. Sofia

  Jag gillar alla så jag är visst inte mycket till hjälp… Jag beställde själv hem mina favoritlack idag så om du vill få mer beslutsångest så föreslår jag att du kollar upp dessa från OPI; I’m not really a waitress (i ditt fall I’m not really a teacher- jag är en berömd författare!) och Strawberry margarita. Jag älskar dessa lack och rekommenderar dem till alla som tycker 150 spänn per flaska är ett helt ok pris för nagellack (jag tydligen).

  • Pernilla

   Jag är mer en sån som tycker att 22,50 är lagom för ett nagellack. 😉
   Men jag har ett OPI och DET GÅR INTE ATT TA BORT. För mkt glitter. Hur gör man?

   • Sofia

    Jag har aldrig använt ett glitterlack men jag tror man måste ta massor av remover och sitta och hålla bomullstussen mot nageln läääänge för att det ska lösa upp sig.

 3. susanneboll

  Symboliken! Lätt rosaglitter som aldrig försvinner 🙂 Fast champagneglitter är ju inte heller helt fel ur den aspekten. Hmmm. Knivigt!

 4. Anonym

  Pink, it’s my new obsession
  Pink, it’s not even a question
  Pink, on the lips of your lover
  ‘Cause pink is the love you discover
  Pink, as the bing on your cherry
  Pink, ‘cause you are so very
  Pink, it’s the color of passion
  ‘Cause today it just goes with the fashion

 5. Röstar också på cerise! You can do it!!!

 6. Det beror ju på vad du ska ha på dig, men jag säger ju starkare färg desto bättre, det är ju trots allt du som ska synas mest av alla och signera böcker tills fingrarna blöder (alltså ceriserosa längst till vänster). Du har väl inte missat att jag skrivit om dig ;-).

  • Pernilla

   Alltså. Det har jag visst missat. Jag har bara jobbat. Ska genast kolla.
   Och cerise är nog ute ur leken. Hur mkt cerise det än är på min bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s