Recensioner – so far

Jag har fått flera trevliga. Jag väntar bara på the big smäll för hittills har det gått så bra så bra! Och idag kom Annika Koldenius med sin. Om du inte har läst boken än kanske du ska vänta med att läsa recensionen, det är lite spoiler över den. Lite. Men jag blev väldigt glad, det var en bra recension.

Jag har länkat till de recensioner jag har hittat på sidan ”Sagt om Alltid du” som du hittar här ovan.

1 kommentar

Under Alltid du, Recensioner

Ett svar till “Recensioner – so far

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s