Pernilla hjärta Pamela = sant

Jag och Pamela. Och någon random radiopraterska.

 

Jag träffade Pamela för första gången en kall, kall vinterdag. I vintras. Sa jag att det var vinter? Jag var lite tveksam först. Hon – mingeldrottning, sån där ytlig typ. Partypingla. Det vet man ju hur såna är. Det var en  gemensam vän som presenterade oss, han trodde att vi skulle gilla varandra. Och det hade han rätt i. Pamela var ju inte ens i närheten av ytlig. Mingeldrottning och partypingla – ja visst. Men det är visst jag också (i en helt annan liga än Pamela dock).

Förutom bubbel och party så gillar vi träning också. Pamela måste gilla det extra mycket nuförtiden då hon är chefredaktör på Topphälsa. Jag behöver bara gilla det lagom. Men Pamela, henne gillar jag massor. Speciellt efter att hon har smörat med det här blogginlägget. Och för att hon är genuint härlig.

Lämna en kommentar

Under Alltid du, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s