Min eftermiddag med Jenny Milewski

Jenny och jag fick kontakt via Debutantbloggen. Sedan blev vi facebookvänner och bjöd varandra på våra releasefester. Jag kunde inte gå på hennes men var väldigt glad att hon kom till min. Vi hann prata i säkert tre minuter.

Men det tog vi igen med råge idag. Branschsnack, fika, skvaller, utbyte av skrivtips och bara vanligt babbel blandades under flera timmar. Vi avslutade med ett besök i Akademibokhandeln i Nacka Forum. Ni vet där där de har mig uppstaplad i kassan. (Ehum).  Och där de har gjort så här fint med Jennys Skalpelldansen. Som ligger på min läslista. Snart, snart är det Skalpellens tur att dansa för mina ögon.

20120625-192106.jpg

Jenny Milewski på Akademibokhandeln i Nacka Forum.

Jaha, ni ville också få skrivtips?

Jenny rekommenderar snöflingemetoden. Hon loggar också sina skrivpass. Hur länge hon har suttit, var hon har suttit och hur många ord det blev. Det ska jag ta efter. Jag loggar bara antal ord och tecken som det är just nu, men det såg väldigt fint ut hennes dokument.

8 kommentarer

Under Kollegor, Processen, Skrivande, Uncategorized

8 svar till “Min eftermiddag med Jenny Milewski

  1. Ping: Dags att komma igång med dagligt skrivande igen | solvedahlgren.se

  2. Åh! Bra artikel, just vad jag behövde nu.
    Hörni ni har väl bokat in Jennys & Johanna Koljonens & mitt seminaaarium på bokis va, vaa? INgår finurligt nog i lördagens entréniljett:
    http://www.bokmassan.se/sv/program/program/?eventid=8903

  3. Ping: Kanske det bästa skrivtips… | Simona Ahrnstedt

  4. Jenny, jag läste den där bloggartikeln, grymt bra! Tack för den länken!

  5. Åh vad härligt det låter!

  6. Tack själv för en mycket trevlig eftermiddag. Och som sagt, snöflingemetoden, good stuff. Och här är en länk till en amerikansk fantasyförfattare som ökade sin produktivitet från 2 000 till 10 000 (!) ord per dag genom att bland annat logga sina skrivpass: http://www.sfwa.org/2011/12/guest-post-how-i-went-from-writing-2000-words-a-day-to-10000-words-a-day/.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s