Plötsligt händer det

Min vän Susanne Boll fick som sagt signerat utgivningskontrakt i fredags. Vägen dit har varit slingrig och om det berättar hon idag i sin blogg. Alla som har fött barn minns exakt hur det var och tröttnar aldrig på att berätta om det. Precis så är det med författare. Man minns sin antagning i detalj.

Min antagning delade jag upp i massor av blogginlägg, gå till Skrivarmammas startsida, kika i listen till höger och börja med ”Plötsligt händer det del 1”. Eller så kan du börja med den här glädjesprudlande bilden. För när jag ÄNTLIGEN kunde lägga upp den hade jag inte bara väntat i några år på att få ett kontrakt, jag hade också väntat HELA DAGEN på att Blogger skulle fungera. Den dagen då jag fick kontrakt och inget heller ville än blogga om det så låg Blogger nere i massor av timmar. När det väl började fungera var jag ute och åt fin firarmiddag med min make som fick stå ut med att jag eh … bloggade och facebookade lite mellan tuggorna …

Och just det. Jag har debutantbloggat om hur otack världens lön är. Eller nej, så illa är det inte.

Lämna en kommentar

Under Alltid du, Debutantbloggen, Kollegor, Pernilla Alm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s