Driftiga människor

Är bland det bästa jag vet. Initativförmåga, målmedvetenhet och MOD – det är bra egenskaper det. Och de har min vän Angela. Med ett par kompanjoner drog hon igång Mormor Magdas därproducerade glass och som de sliter! Det är så roligt att se att det rör på sig, att de expanderar hela tiden. Än så länge finns de i Småland och Stockholm men jag är säker på att de kommer att finnas på många fler ställen.

Ikväll meddelade Angela på Facebook att de har fått en till återförsäljare i Stockholm, nämligen Ica Kvantum i Sickla. Alltså jag är så lycklig! Det ligger perfekt mellan mitt jobb och mitt hem. Dessutom ett stenkast från makens jobb (min skrivarlya).

Nu har jag ju ett lager men snart behöver jag fylla på, då vet jag vart jag ska gå. Vet du var du kan hitta din Mormor Magdas? Kolla här!

20121017-220953.jpg

I min frys. Just nu. Nej, jag är inte sponsrad. Jag tycker bara att de är SÅ duktiga. Och glassen är fantastisk!

 

 

3 kommentarer

Under Uncategorized

3 svar till “Driftiga människor

  1. Hej fina DU, Tusen Tusen TACK du är så underbar, blir så glad över dina fina ord! Hade missat detta tills nu, sorry. Nu ska jag fortsätta läsa din fantastiska blogg så hörs vi snart igen. stor KRAM

  2. johannawahlsten

    Å, såg att den fanns i Liljeholmen också. Ska dit i morgon och passa på att prova ett paket. Tack för tipset och för en fin blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s