Skrivretreat

Behöver du komma iväg för att skriva? Då har jag ett tips! Författarcoachen Johanna Wistrand är på gång att skaffa sig ett ställe i Älvdalen och hon tänker hyra ut till sådana som du. Delar hennes erbjudande från Facebook:

”Har blivit erbjuden att hyra femma i Älvdalen – Är SÅ sugen! Tänker hyra ut ett av rummen, ett stort fint rum med två fönster och parkettgolv, som Bed & breakfast till författare. Jag kommer att vara billig till en början: 1000 kr / vecka inkl frukost. Nån som vill boka in sig redan nu fr o m januari? Så att jag ser om ev intresse finns? I Älvdalen har vi kört skrivretreat i flera år, och alla har trivts väldigt bra. Det är en öppen, trevlig, social och väldigt lugn by omgiven av underbar natur. Här finns simhall med 50-metersbassäng, fiskevatten, bibliotek, apotek, systembolag, flera lunchrestauranter, pub… Lägenheten ligger längs med bygatan så det är en del timmerlaster som svishar förbi …”
Låter fantastiskt härligt if you ask me. Kontakta Johanna direkt: info @ multimanus. se

6 kommentarer

Under Resor, Skrivande

6 svar till “Skrivretreat

 1. asabonelli

  Hej, Anna! :o)

 2. En fantastisk idé! En vecka i Älvdalen skulle vara susen:)

  /A

  • Pernilla

   folk som inte jobbar som fröknar kan åka hur mycket de vill. Själv är jag fast. Ingen semester att ta ut. Den går visst åt till loven och då är jag barnflicka. Åt mina barn. Men annars var det en bra idé Åsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s