Lästips

Jag är upptagen idag. Med att först vara fröken men nu mamma, syster, dotter och fru. Det vankas familjemiddag här hemma. Jag har slavat vid spisen hela helgen köpt färdiglagat men måste ändå fixa en aning.

Så medan jag gör det kan ni väl läsa lite andra spännande saker?

Mitt inlägg om en slags kreativ process i Debutantbloggen. Passa på och njut då jag och mina debutantkollegor snart lämnar över pinnen till nya fräscha debutanter!

Läs också om min fantastiska vän som imorgon är på tv. (Du kan förresten svara på mitt mail S, har väntat hela dagen). Tillsammans med en annan fantastisk vän. Hur kommer det sig att alla mina kompisar får hälsa på Malou och inte jag?! Måste byta skaffa PR-person. Ni kommer att briljera, rocka och bara vara så bäst!

Och så fortsätter jag rekommendera Happy Arty. Tänkvärt, klokt och rakt på. Alltid.

Så. Nu ska jag slänga in kycklingspett i ugnen, fixa sallad, skära bröd och sådant där lagom matlagningsaktigt. Och i god tid ta fram efterrätten på upptining.

 

Lämna en kommentar

Under Debutantbloggen, Kollegor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s