Dagen då alla vänner var på tv

Först ut var Simona och jag satt med min lunchlåda och hejade på. Inte för att hon behövde det. Min Simona är nämligen klok, välformulerad, rolig och vacker. Sa jag att hon är klok? Här kan ni se henne in action hos Malou.

Samtidigt som min lunchrast tog slut blev det Linas tur. Tack vare Play har jag just fått se min Linus. Och Niklas som jag inte känner men vad bra de var båda två! Önskar att jag var svensklärare så jag kunde dra in boken i min undervisning. Kan vi kanske snabböversätta den till engelska?

Om jag någon gång ska vara med i tv (hemska tanke) vet jag vilka jag ska gå i kurs hos, slatan vad duktiga ni är! PUSS!

7 kommentarer

Under Kollegor

7 svar till “Dagen då alla vänner var på tv

  1. Tack, Pernilla! Lina och Simona är charmgenier och det vara bara för mig att hänga med. Malou skapade en bra stämning också. Och tack Theres! Lina och jag vill ta våra läsare på allvar. Underbart att du uppfattade det så. : )

  2. Simona, så jäkla skön du är.Höjde volymen i frukostrummet för att höra dig, ska plugga in allt du säger om och om igen på play. Vill gnugga mig mot dig och smittas av klokhet. Och P, puss P, jag ska börja översätta boken i jul. På julafton tror jag, för då tror jag att jag är ledig! Tack. Kärlek.

  3. Tack darling (och tack Theres)!

  4. De var verkligen väl värda att se båda två (alla tre). Roligt med Lina och Niklas som visar att de respekterar sina läsare och inte bara ser dem som ”ungar som ska läsa något spännande”. Jag gillade också att Simona klarar av de frågor som kanske inte borde ställts. Hurra för att Sverige har så duktiga författare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s