Better the devil you know

På radion i eftermiddags: Kylies Better the devil you know. Plötsligt var jag inte en stressad mamma på väg från jobbet i min bil, med tusen tankar i huvudet. Jag befann mig i mitt skrikturkosa rum, på det rosa överkastet med en bok i handen och Kylie i min jättestora stereo. 15 år, ascool, osäker, med tandställning och på väg ut i världen. Och helt utan en enda stressad tanke.

 

4 kommentarer

Under Tankar

4 svar till “Better the devil you know

  1. Hahaaa en av hennes bästa låtar..älskar den♡

  2. Gudars vad underbart det var dåförtiden när man inte visste vad stress var …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s