De farliga kvinnorna

Det finns en lista över Sveriges farligaste kvinnor. Hanna Hellquist berättar om den i DN idag. Hon är på listan. Hon är farlig.

Hanna tillhör en av mina favoritjournalister och jag borde maila henne och säga det. Bara det att jag har:
1) stött på henne på krogen och där gett henne min bok,
2) minst en gång mailat och sagt att jag gillar henne,
3) twittrat till henne.
Och om jag mailar igen kanske hon tror att jag är en stalker och blir rädd. (Shit. Jag kanske är en stalker. Ni ser ju hur jag beter mig!) Så jag låter bli. För jag vill att Hanna fortsätter att vara orädd och bjuda på sig själv. Och om ni alla läser hennes krönikor så är det en annan typ av nätkärlek så då blir det bra ändå.

wpid-imag13221

Här stalkar jag och Pamela Hanna. Hanna håller ett specialsignerat ex av min bok. En bok jag snodde från min vän som köpt den på min release vi just hade varit på. Det är goda vänner det.

Nu ska jag måla naglarna. Det blir, efter långt övervägande på minst 5 sekunder för det är så mycket tid jag lägger ner på att fundera på nagellack när det inte är releasefest, ”Black Galaxy” tillhörande en av döttrarna. Jag tyckte det var fint. Svart och glitter, nästan farligt snyggt.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Nätkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s