Jag gjorde en Pernilla

Fan. Jag försökte vara avslappnad. Jag försökte tänka att jag kan det där. Jag försökte tänka att det inte är första gången jag pratar om den här boken och verkligen inte första gången jag pratar om mig själv. Båda ämnena är något jag gillar att prata om dessutom.

Men nej då. Pernilla är ocoolt välförberedd. Med pratkort. I nummerordning. Arrangören sa att jag får prata hur länge jag vill så jag tog i. 14 kort. FJORTON kort som jag förmodligen kommer att strunta i. Som jag ändå kommer pladdra långt ifrån ända tills alla gäspar, skruvar på sig och tänker på hur tidigt väckarklockan ringer på fredag.

Om jag nu ska följa de råd jag ger mina elever så ska jag inte prata för fort, inte läsa innantill och träna in absurdum i förväg. Okej. Hej, jag heter Pernilla Alm. Jag har skrivit en bok som heter Alltid du. Den handlar om … GÄSP. Jag lovar, det blir bättre än så!

20130219-215119.jpg

4 kommentarer

Under Alltid du, Pernilla Alm, Uncategorized

4 svar till “Jag gjorde en Pernilla

  1. Det var nog ingen som varken skruvade på sig eller gäspade! tack för ett väldigt inspirerande föredrag i kväll! Och tack för du skickade inbjudan till mig! 🙂 // Jenny

  2. Förberedd är viktigt. Det är först efter det som man kan vara spontan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s