Tisdag

För en tid sedan hittade jag en flamencokurs för barn. Endast fyra gånger. Kruxet var att det var i stan. Jag jobbar i en förort, vi bor i en annan. Först suckade jag lite över att vi bor så off men så tänkte jag till. Om vi hade bott i t.ex. Kalix, så hade aktivitetsutbudet varit väldigt begränsat. Att bo 20 minuters bilfärd från stan är inte off. (Detta är alltså när det inte är trafik). Så – jag anmälde mina prinsessor.

Det har varit en fröjd. De ÄLSKADE att dansa flamenco. Vi utarbetade ett strikt schema för att få ihop det. Jag åkte från jobbet, hem och hämtade mellis och fixade nytt vatten till Frasse. De klädde på sig och kom ut från fritids prick tiden jag sa. Mellis i bilen på väg in till stan. Sedan hem där mannen hade maten på bordet. Har funkat toppen. Dessutom fick föräldrarna inte vara med så stackars jag fick 55 minuters egentid mitt i city.

Första gången satt jag kvar utanför och läste.
Andra gången köpte jag kläder.
Tredje gången bytte jag kläder.
Idag provade jag glasögon. Vet inte. Tror jag provar vidare.

20130219-204318.jpg

Dessa var mina favoriter IRL. Så här på bild – not so much. Och MAJ GAD. Jag måste sluta ha tofs.

20130219-204323.jpg

Hello goggles.

20130219-204328.jpg

Alltså. Om man ska ha glasögon kanske de ska synas?

2 kommentarer

Under Babbel, Barn

2 svar till “Tisdag

  1. Om du bodde i Kalix och hade 20 minuters resväg till aktiviteter så hade du ju nästan kunna räkna in hela utbudet i Luleå också 🙂

  2. Du ser inte ut att vara gammal nog att ha två barn, än mindre köra dem i en bil!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s