Guldkant

Idag har varit en jobbig dag. Inte av någon speciell anledning mer än att jag har väldigt många lektioner, väldigt tätt. Och efter alla lektioner skrev jag omdömen. Och sa nej till middag med kollegor för att hinna få in allting i tid. Så när de traskade iväg för att äta gott satt jag kvar ensam på kontoret och tyckte synd om mig själv och ja, det kan hända att jag tröståt lite under tiden.

Sent hemkommen med ögon i kors öppnade jag min mail och möttes av det här:

 

Hej!
Har just läst ut din underbara bok! Den var så bra! Längtade hem
från jobbet för att läsa den!

Väntar redan på nästa…

Seriöst. Jag blev så glad att jag orkade baka kex, måla naglarna och göra klart alla förbannade försäkringspapper. Tack!!!

2 kommentarer

Under Alltid du, Skrivande, Skryt

2 svar till “Guldkant

  1. Hurra vad roligt, och snart kommer pocket och ljudbok (såg jag just på Storytel!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s