Vad har de här sex böckerna gemensamt?

20130310-161000.jpg

Jo, ikväll ska deras författare (Lars Rambe, Martina Haag, Jonas Moström, Christer Lundberg, Jenny Leeb och jag) presentera böckerna på ett pocketmingel för återförsäljare som Pocketförlaget håller i. Känner att jag är i gott sällskap och det ska bli toppenskoj! Det kan dock hända att jag blir lite starstruck för Christer Lundberg är Christer i P3. Ni vet – Christer i P3. (!!!)

Annonser

4 kommentarer

Under Alltid du, Pocket, Uncategorized

4 svar till “Vad har de här sex böckerna gemensamt?

  1. Kul! Sugen på Jenny Leebs bok. Kommer den direkt i pocket, eller har jag missat den?

  2. Christer i P3. Jag förstår! Lycka till!!

  3. jag föreläste med Christer i höstas. Han är supersnäll, jättetrevlig och rolig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s