I found the credit card receipt

 

I helgen har jag bokfört. Det är inte världens roligaste, det är det inte. Men det blir en liten promenad tillbaka i tiden. Kvitton och fakturor berättar ganska mycket om en person. Och tar fram minnen. Leenden. Eller river upp stygnen där hjärtat nästan hade börjat läka.

 

Häromveckan tog jag fram en väska jag inte haft på länge. Hittade en shoppinglapp. Mindes genast en trevlig kväll med goda vänner. Igår hittade jag ett kvitto. Fnittrade till för summan visade början på min pinkod. Det var liksom lite i slutet av kvällen som jag skulle knappa in summan och alltså gjorde min pinkod istället. Ja, jag tror dricksen blev bra. Ehum.

 

 

 

 

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s