Saker jag har googlat på ikväll:

Så köper du bostad i Spanien.
Lägenheter till salu i Barcelona.
Flygbiljetter.

Japp. Jag har officiellt tröttnat på vintern. Jag vill ha en takterrass och lite cava. For life. Kan man få det? Va?! Va?!

Annonser

3 kommentarer

Under Uncategorized

3 svar till “Saker jag har googlat på ikväll:

  1. Starta skola i Barcelona så kan du få anställa en varslad lärare som gärna dricker bubbel!

  2. Linda

    Ja, det vore inte dumt! Mina föräldrar hyrde ut sitt hus i kalla norrland i augusti. Sedan i oktober är de strax utanför malaga (i hyrd liten lägenhet) och landar i Sverige igen i april. De har bestämt sig för att forsätta så; april-oktober i sommarstugan i lapplandsskogarna, vintern i Spanien(det har tagit dem tjugo år att faktiskt komma till skott och göra det de drömt om). ”Jamen huset då?, fragade jag. Fick till svar att det orkar de inte tag tag i, de fortsätter hyra ut de till de fyra studenterna som vill bo där ”och när vi dör då skickar ni dit en firma som kör allt till tippen och sedan säljer ni det. Vi har inte tid att ägna den stund vi har kvar i livet till att göra det”. De har verkligen hittat sin plats (eller kanske platser) på jorden. Min pappa är 83år så jag förstår om han inte tänker slösa bort tid på oväsentligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s