Förlåt

Carl Philip.

Förlåt att jag inte kunde låta bli att gå fram till dig mitt i din middag. Jag tittade länge (diskret) och såg att ingen annan kom fram. Jag såg också att du och din vän fick mycket bättre service än jag och mitt sällskap. (Om jag ska vara ärlig var vår servitris rätt usel).

Men i alla fall. Jag tänkte att du kanske kunde stå ut en kort stund så jag tog mod till mig. Jag tänkte att en prins är en prins och det är inte mer med det. I farten glömde jag att presentera mig. Förlåt! Det är ju helt galet! Jag har nog aldrig betett mig så oartigt någonsin.

Och sedan fortsatte jag på den banan. Förlåt att jag duade dig. Oops, I did it again. Man får betänka att jag är en ofrälse, dock med viss utbildning så jag borde tänkt mig för och helt klart vetat bättre.

Förlåt att jag inte kunde låta bli att be dig om en bild. Jag är en förortsmorsa som inte kommer ut så ofta och framförallt träffar jag aldrig kungligheter. Jag behövde ett foto.

Men kunde jag inte nöjt mig med det? Nej då, jag fortsatte mitt moment med att dra en anekdot som jag tyckte passade. Men det var igår.

Och förlåt att jag inte hade med mig en bok du kunde gett storasyrran i påskpresent. Inget personligt men hon tillhör min målgrupp och det gör inte du. Eller, du tillhör tydligen målgruppen ”yngre män Pernilla stalkar på krogen.” Det är du och Saade.

Tack för ditt tålamod med mig. Tack. Jag är glad att jag inte hörde dialogen ni måste ha haft när jag gick ut ur restaurangen. Där utanför stod mitt sällskap med skämskudden uppe.

Men mitt sällskap har ingen sådan här idag:

20130329-151625.jpg

Annonser

14 kommentarer

Under Uncategorized

14 svar till “Förlåt

 1. Jenny

  Hahaha – underbart!

 2. Ros-Mari Edström

  Pernilla! Du är helt underbar!

 3. Det var riktigt tufft gjort och så generöst med en bild! Härligt!

 4. Å, du är ju för underbar!
  Roligt inlägg:)

  /A

 5. Hahaha, du är ju underbar! Jag tycker att du ska skicka en länk till hovets officiella sida. För även om det säkert är ganska så rejält ofta som han blir fotad av stalkers, så är det säkerligen inte lika ofta som någon skriver en fin, välskriven och gullig ursäkt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s