Jag antog utmaningen

Det har varit en tung höst och vinter med hälsporre, för mycket att göra och ungefär fem kilos viktuppgång. Jag har haft många goda intentioner men fan vad det har skitit sig. För att uttrycka mig sofistikerat.

I morse deklarerade jag för min familj att jag har bestämt mig för en utmaning. Jag ska träna 30 minuter varje dag under påsklovet. Målet är att fortsätta även när jobbet drar igång. Jag tänker att om jag startar den här veckan så kommer jag igång och då är det lättare att köra även när allt annat rullar fort omkring.

Stora E deklarerade då att hon minsann ska vara ute med Frasse (kaninen) minst en timme om dagen. När vi pratade om det så justerade vi till 30 minuter, för att ha ett realistiskt mål. (Ja. Det borde redan vara så men vissa dagar får han inte så länge).

Lilla E bestämde sig för att hon ska ”försöka vara ute lite mer med Frasse.” Ett väldigt bra mål då hon alltid lyckas smita undan på något sätt. Man ramlar, man fryser, man är ledsen, man är trött. Det är inget fel på kreativiteten.

Och så tittade vi (kanske aningens uppfordrande) på mannen i familjen. ”Eh. Jag ska … eh … träna på fredagar och spela bandy på söndagar.”
Jag: ”Det gör du ju redan. Vad är det för utmaning?”
Så då la han på lite springa, lite gymma och sånt.

Så blev det eftermiddag. Och jag gick till Friskis. Och möttes av en stor affisch. UTMANINGEN! Som på silverfat. Under april ska man träna 12 olika pass och så är man med i en utlottning. Jag antog.

April – du och jag ska bli träningskompisar! Jag har redan tjuvstartat.

 

 

 

20130331-173528.jpg

1 kommentar

Under Utmaningen

Ett svar till “Jag antog utmaningen

  1. Ping: Ny jävla utmaning | Pernilla Alm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s