Känner du en ungdom som söker jobb? Eller en inte ungdom?

Ni vet min favoritglass – Mormor Magdas? Den utan tillsatser, med massor av roliga smaker och som säljs på följande ställen? De  behöver lite hjälp:

 

”Vi behöver d i n hjälp! Vi söker för timanställning, vid behov, i Stockholm omgående en eller ett par duktiga Mormor Magda-flickor eller pojkar (givetvis alla åldrar) som passar i rosa, är utåtriktade och har ett genuint intresse för kvalitativ mat utan tillsatser och som kan prata för sig! Perfekt för studenten eller pensionären eller någon som kan tänka sig flexibla arbetstider. Tjänsten/erna gäller i första hand demonstration av glass hos våra återförsäljare samt vid mässor men visst säljarbete kan förekomma. Maila angela@darproducerat.se om du vill ha mer info eller lämna ditt cv. Märk mailet MM Sthlm. Vi är intresserad av ett långsiktigt arbete. Varmt välkommen att söka eller sprida vår förfrågan vidare till andra som kan tänkas vara intresserade!”

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s