Redigering och skrivprocess undrar folk över

Jag undrar hur andra författare håller värmen under skrivpassen? Jag fryyyyser! Trots varmt te. Jättesnygga varma kläder. Och yllefilt virad omkring allting. Och tofflor. Ibland rör jag på mig (går och hämtar något att äta alternativt hänger tvätt) men det hjälper inte.

20130412-105159.jpg

20130412-105205.jpg

Annonser

8 kommentarer

Under Processen, Skrivande, Uncategorized

8 svar till “Redigering och skrivprocess undrar folk över

 1. Rose Marie

  Haha! *känner igen mig*
  Jag fryser något fruktansvärt när jag skriver. Det värsta är ju när fingrarna blir stela. Det blir att krama tékopp tills fingrarna har tinat, sen kan jag skriva vidare. Men all té brukar leda till att jag vaknar tre gånger varje natt och är dödskissnödig istället. Att skriva är ett hårt jobb…
  Jag fick tofflor med körsbärskärnor i av min man i julklapp. En minut i micron och du har varma fötter i ett par timmar. Totalt omöjliga att gå i, så glömmer man att man har dem på sig får man en otrevlig överraskning när man ställer sig upp. Men de håller tårna warm and cozy.

 2. Värmekudde! Men just nu räcker det inte. Fryser fortfarande förskräckligt mycket. Den enda hållbara lösningen är att det blir sommar någon gång.

 3. Lång och stor fleecemorgonrock. Emellanåt en stor sjal runt halsen. Ett par gånger torghandskar.
  (Det är besvärligt när jag har mina klimakterievallningar, för då är det av och på)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s