Bläddrar i DN

Och ser en bild. Och direkt drar fantasin igång. Om personerna. Om vad som händer efter lunchen.
Jag frågar min man vad han tänker när han ser bilden. ”Det ser ut som på en restaurang i Sundsvall.”

Vad är det för fel på mig?

20130423-173507.jpg

Annonser

4 kommentarer

Under Uncategorized

4 svar till “Bläddrar i DN

  1. Japp – du ÄR en författare!

  2. Haha, det är väl så en författarhjärna funkar?

  3. Björn Carheden

    Om det är fel att vara författare, så är det så. Jag skulle helst också svara som din man. Men om jag inte förstått att jag ska överlåta författandet till andra så hade jag kanske börjat fantisera. Det är nog en hemsk åkomma att alltid sätta i gång fantasin. Se Danny Key filmen ”The Secret lite of Walter Mitty”! Den bygger på en kort berättelse med samma namn av James Thurber.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s