Hey you Justin, if I was your girlfriend

Justin is in da town. Det märktes på närvaron på mina lektioner idag. Om man säger så. Och man funderar ju lite på vad det är han har, egentligen. Norge flyttar sina nationella prov, fans köar utanför hotell och utanför arenan. Och så vidare. (Jag vet inte vad och så vidare ska stå för men det kan hända att mina exempel tog slut).

Han själv verkar ta det med ro, enligt rapport imorse på Mix Megapol om gårdagens konsert ”kom han en timme försent, var en diva och något pårökt.”

Min nioåring låg igår i sin säng och jag sa ”Justin Bieber är i Globen ikväll.”
Hon: ”Jag vet, jag är inte speciellt imponerad.”
Jag: ”Inte?”
Hon: ”Det där är en kille som knarkar, mamma. Om han inte knarkade och gjorde dumma saker skulle jag velat gå.”

Och jag är glad att hon resonerar så. Jag är väldigt glad att hon (än så länge) är emot droger men också är jag glad för att hon inte är imponerad av någon som inte kör sin egen grej:

Bild från Sean Banans facebooksida.

Bild från Sean Banans facebooksida.

Och ärligt. Det där klyschiga med rockstjärnor som kör med divalater och droger, har det inte blivit lite väl tjatigt? Hur kan det vara coolt 2013?

Nej du Justin. If I was your girlfriend skulle du få veta lite hut. Eller hmmm, i  alla fall if I was your mother. Och säg till din låtskrivare att det egentligen heter were. If I were your … pga det är konjunktiv.

Annonser

9 kommentarer

Under Uncategorized

9 svar till “Hey you Justin, if I was your girlfriend

 1. My brother watched the Beiber movie and said the kid is really talented. Which I am sure he is, but he is clearly in over his head and at that age where trying to tell him to cool it is of no use. His mom is my age or maybe a year older. So, a kid herself ;-). I didn’t realize he was on drugs but it doesn’t surprise me if it is true…

  His music is catchy, though.

 2. Eva

  Nej jag fattar inte grejen med honom. Inte ens om jag vore tonåring hade jag gillat honom. Boring och smörig. Yohio är mer min typ. (Fast nu har jag ju googlat och insåg att jag är tre år äldre än Yohios pappa, så vi glömmer att jag sa det, ok? 😉 )

 3. När min var nio ville han bli som Gunde Svan och aldrig dricka alkohol. Det gick över …

 4. Word!
  Jag vet inte varför, men jag blir lite ledsen när jag ser honom.

  /A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s