Äntligen!!!

20130428-140356.jpg

Jag har väntat i flera år!!! Min favoritbok blir äntligen film igen.
Och Simona, om den redan haft premiär i New Yååårk kommer jag kräva ett biobesök.

Och OM den har det blir det lustig upprepning av historien. Sist jag var i USA hade Titanic haft premiär. Shit. Det kan inte ha varit sist väl? Så länge sedan?! I alla fall. Titanic hade haft premiär i USA men inte hemma. Så jag tvingade M som jag besökte att gå och se. Pga jag alltid varit besatt av Titanic pga att jag nog dog på henne den där tragiska natten 1912.

I alla fall. Lustig upprepning två – Leo Dicaprio. I båda. Och jag tillhör de få som inte går loss på honom. Pga faller inte för småpojkar.

I alla fall. The Great Gatsby. ÄNTLIGEN!

Annonser

8 kommentarer

Under Uncategorized

8 svar till “Äntligen!!!

 1. Pia

  Ja, Leo har väl hunnit växa upp han med 😉
  Har förresten skapat mig en egen författarhemsida och skulle vilja länka till några bra bloggar. Jag älskade ju din bok Pernilla. Är det okej att jag länkar till din blogg?
  http://www.pialerigon.se
  Kram Pia

 2. Den här ser jag verkligen fram emot att se!

 3. Jag säger detsamma ä-n-t-l-i-g-e-n! Men, jag har hört att den endast ska visas i 3D, kan det stämma? Inte min grej i så fall. Leo diC tycker jag exakt samma om, småpojkar är inget för mig, menMEN: Inception! Ååh, han har ju nästan blivit en man!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s