Men åh

Premiär 10 maj i USA. 10 maj. What a difference a day makes.
Får hålla mig till 17 maj. Har de morgonföreställningar tro?

Annonser

5 kommentarer

Under Uncategorized

5 svar till “Men åh

  1. Åh, såg den trailern på bio, den ser fantastisk ut. Baz Luhrman är ett geni. Kram!

  2. Den ser ju fantastisk ut! MenMEN, kanske blir jag en smula besviken på Carey Mulligan … Det vill jag verkligen inte bli, men jag tycker nog att hon bleknade lite i detta klipp. Och som svar på din fråga om 3D: Jag läste att den endast ska visas så. Jag hoppas att jag har fel både i det och om C. Mulligan.

    • Pernilla

      Jag känner EXAKT likadant som du. Har alltid gillat dig Hanna. Är väldigt tveksam till Carey. Lite … blek? Å andra sidan, Daisy är lite så tycker jag.

      • Ja, Daisy är väl lite så, men i en film tycker jag ändå hon måste gå igenom duken. (Eller hur man säger på filmspråk …) Men jag kan tänka mig att Leo faktiskt fungerar strålande! Det är svårt att fylla Robban Reddfårrds skor liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s