Jetlag

Japp. Jag är officiellt jetlaggad.

Jag som alltid är rastlös, pigg och irriterande energisk vill nu bara sova och tycker att min man är babblig. Han. Babblig. Alla som känner honom lägger nu av ett asgarv. Men herregud, han störde mig 9:40 med frågor om vad jag vill göra idag. Jag vill bara ligga på soffan och titta ut på solen. Jag är trött. Låt mig vara.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s