Var och varför?

Hela Clevelandsdramat rullades upp när vi var i New York och det är ju en sjukt obehaglig historia. Och förmodligen finns det fler liknande historier, människor som man inte har hittat än. 

Nu är de här tre tjejerna lyckligtvis äntligen fria men tydligen har en av dem inte återförenats med sin familj än. Michelle Knight hälsar via talespersonen att hon kommer att kontakta familj och vänner i sinom tid.

Här drar författarjag in. Varför vill hon inte träffa sin familj? Vadå i sinom tid? Hur länge är det? Var är hon nu? Vad hände innan hon försvann? Kanske har det inte alls med familjen att göra, kanske mår hon fruktansvärt dåligt. Ni förstår ju vilken roman man skulle kunna skriva.

För övrigt undrar jag varför artiklarna på DN är i stort sett likadana som de på CNN.com som jag läste innan DN men det är en annan historia.

Annonser

6 kommentarer

Under Uncategorized

6 svar till “Var och varför?

  1. i believe that particular woman is in really bad shape, and her family doesn’t live nearby. And, also, I think they thought she had just run away. Perhaps not the best family situation in the first place :-(.

  2. Eva

    Jag tänkte precis likadant. Satt länge och klurade på VARFÖR? Det är verkligen en spännande fråga. Sätt i gång och skriv – jag vill veta 🙂

  3. Björn Carheden

    Jag läste om det i China Daily, så även där skriver man kvällstidningsartiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s