Allt är inte guld som glimmar

Jag har haft en usel vecka. En sådan där som man helst vill stryka ur minnet för alltid. Inte lika illa som inbrottsveckan men nära. Det är flera saker på olika plan och delar av livet och ingen av dem kan jag gå in på här men det har varit … Ja. Tungt helt enkelt. Och det kan hända att jag har varit rödgråten vid några tillfällen.

Sedan blev det lite bättre. Jag fick gå på finaste Susannes release och trots att jag egentligen inte var upplagd för kvällen jag så länge hade längtat efter (och det visste Susiluss att jag inte var) så visade det sig att det var precis vad jag behövde. Goa, glada människor och bubbel. Vad mer kan en ledsen själ behöva?

Och sedan blev det dags för en av sakerna som gjort mig ledsen och det gick bättre än förväntat. Sedan blev det ännu bättre för jag hittade till Friskis. Har inte varit där på ett tag och kom på när jag var där hur skönt det är. Hur jag släpper allt och slappnar av. Löser saker. Och sedan gick jag på bio. Och idag hade jag en finfin dag med mina barn.

Och efter allt det där fick jag perspektiv och allt kändes riktigt bra men se, det var ju högst tillfälligt. För glad, det är ju dumt att vara.

 

I morgon är det måndag. Får väl försöka med den här:

Pick yourself up, dust yourself off, get back in the saddle. Japp. Det är väl så man gör?

 

 

11 kommentarer

Under Tankar

11 svar till “Allt är inte guld som glimmar

 1. Hoppas att nästa vecka blir bättre för dig! Samtidigt måste man få bryta ihop ibland. Det är jag helt övertygad om när det gäller andra. Försöker lära mig att även jag får. Men jag väntar också på att det ska vända, för i de flesta fall gör det ju det.
  Ta hand om dig!
  Kram

 2. Petronella

  En bättre vecka håller jag tummarna för! Kram

 3. Det enda som är bra med de där perioderna i livet är att det är så skönt när det väl vänder! Kämpa på!

  • Pernilla

   Om det bara hjälpte att jag kämpar. Fler än mig det gäller. Men ändå. Du har rätt. När det vänder är det bra. Om det vänder. För alla går det inte åt rätt håll. Ursäkta att jag är kryptisk. 🙂

 4. Usch ja, skitveckor är…skitveckor. Skönt att du fick några pauser i alla fall. Hoppas nästa vecka blir bättre.

 5. Kram! Hoppas att allt löser sig och att du får många guldveckor framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s