Hoppsan!

Beyoncé tog!

Besöksrekord idag, vet inte hur många som har delat mitt inlägg men många är det uppenbarligen. Herregud, upp till idag hade min releasefest rekordet men det inlägget är jättelite läst jämfört med Beyoncéinlägget.
Roliga söktermer idag också:

20130530-225410.jpg

De har knuffat bort ”Digestive och kalorier” som alltid ger besökare till bloggen. Tänk vad mycket det här med vikt styr oss.

Imorgon är det nog som vanligt igen. Jag och mina hangarounds. Puss och god natt. Har nu satt betyg på en klass. Det tog två timmar och jag har fyra kvar att fundera en vända till på. Och sedan en vända till. Nu bara fem klasser kvar. Synd att min arbetstid den här veckan redan är slut.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Babbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s