Beyoncé, Hans och Emma

I går delades mitt inlägg om den påstått tjocka Beyoncé och Hans Wiklunds mindre genomtänkta (får man hoppas) kommentarer väldigt mycket, framförallt på Facebook. Flera personer som kommenterade inlägget drog in Hans fru Emma Wiklund i diskussionen.

Om min man sitter på ett möte med sina kollegor, är jag ansvarig för det han säger då? När han är ute med sina polare och råkar dra ett plumpt skämt, är det jag som ska be om ursäkt då? (Han skulle ju aldrig göra något sådant för han är faktiskt riktigt jävligt äckligt Mr Perfect och jag kan störa mig något otroligt mycket på det).
Men, om jag skriver ett blogginlägg, är min man ansvarig för det då? Det jag säger till mina elever, är min man ansvarig för det? Har jag grundat mina åsikter på vad han tycker om skolväsendet?

2013. Vi är väl alla individer med eget ansvar för våra ord, tankar och handlingar?  Eller har jag missat ett viktigt möte där vi fråntogs det ansvaret?

I inslaget på Mix Megapol försökte Hans rädda sig lite genom att tala om att hans fru är väldigt emot för låg vikt på mannekänger och att hon är för ett sunt ideal. Det var liksom försent för jag kände att det spelar väl ingen roll att Emma är vettig, du har ändå sagt dumma saker. För jag tror, att Emma är vettig. Jag tror också att Hans egentligen är rätt vettig. Han hade bara lite otur när han tänkte och pratade igår. Eller jag vet inte förresten om han är vettig. Jag vet nästan ingenting om Hans. Förutom det han säger i radio. Sist jag hörde honom prata i radio berättade han om en fest där han blev pruttfull, betedde sig jätteilla och Emma fick släpa hem honom. Då sa han att han skämdes.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s