Bara en tidsfråga

Tonårspojke har hotat en skola i Strömsund med skolmassaker. Not surprised. Helt ärligt väntar jag bara på den stora skrällen.

1 kommentar

Under Lärarrelaterat

Ett svar till “Bara en tidsfråga

  1. Björn Carheden

    Jag hade en elev som ville skriva en text på svenskan som utgick från en dröm hon haft. Den gick ut på att alla elever satt i aulan, därför att rektor kallat till ett möte. Alla gardinen drogs ned och alla dörrar låstes och förutom rektor så stod alla lärare på scenen. Man öppnade instrumentförrådet och alla utrustade sig med automatvapen och började skjuta mot eleverna. Jag tyckte det skulle bli en intressant text men förklarade att det inte riktigt passade som skoluppsats. Hon fick gärna skriva den och vis mig men det skulle då vara utanför skolverksamheten.
    jag har flera gånger undrat över vad skolpsykologen hade sagt om hennes dröm och vilja att uttrycka den i text. Kanske ska man var försiktig i vad man skriver och säger. Jag väntar ärligt talat INTE på den stora skrällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s