Ikväll

9781352_De_SkandlosCMYK_9273

Ska jag ÄNTLIGEN få den här boken. Alltså, om jag lovar att inte ha med mig en present, så får jag boken. Om jag ändå har med mig en present kommer jag inte få boken och Simona har deklarerat att hon går hem från det som inte är en releasefest men som är en ”ge sina bästisar sin bok över en bit mat och kanske något glas bubbel kväll.”

Så här sitter jag nu och funderar på hur jag ska kunna visa min uppskattning för att jag i så många år har fått följa Simonas alla steg i den här processen det är att skriva en bok. Hur ska jag kunna tacka henne för att jag får boken, att jag får vara hennes vän och får … ja – ni vet. Allt det där.

Jag kan ju t.ex. dela den fina fina filmen! Det kan vara typ en present. Fast det är ingen present – det är bara en vanlig delning. Here goes:

Jag kan ju också uppmana mina bloggläsare att gå in och köpa boken. Finns t.ex. på nätet men också i en bokhandel nära dig. Det är inte heller en present från mig till Simona, det är bara en vanlig uppmaning. Reklamkupp kanske man kan kalla det?

Fan. Det måste finnas ett kryphål i presentregeln. Måste. Komma. På. Något.
Simona, du läste inte det där va? Är du sur nu? Va? Va? Va?

2 kommentarer

Under Kollegor

2 svar till “Ikväll

  1. Nope. Inga kryphål. Sitter just och filar på en EXCEPTIONELLT bra signering till just DIG, så den vill du inte vara utan! Bästa presenten älskade P är att du kommer och att du finns. PUSSSSSSSSSS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s