Varför jag inte gillar Simona Ahrnstedt

Jag började läsa igår. Jag la mig förstås försent men kunde ändå inte låta bli. Till slut var jag så trött att jag bara var tvungen att släcka. Motvilligt.

 

9781352_De_SkandlosCMYK_9273

När jag vaknade alldeles för tidigt var jag rastlös. Nästan irriterad. Tog upp boken. Började läsa. Ögonen gick i kors men ville ändå fortsätta. Jag fick inse min begräsning och ge upp. Sov en pyttestund. Det räckte. Sedan kunde jag läsa vidare. Ända tills mina barn krävde frukost och en vän hade begärt flytthjälp så jag var tvungen att slita mig för att åka och göra det jag hade lovat. Jag är sådan nämligen. Har jag lovat så har jag.

Men så blev det eftermiddag. Tack vare åska hamnade ungarna framför en film. Mannen sov i ett hörn i soffan. Och jag, jag läste. Och läste. Och läste. Ibland hängde jag tvätt men jag glömde nästan bort det.

Sedan slet jag mig och åkte till Friskis. Mitt under passet befann jag mig på slottet Wadenstierna och på jakt efter Greve Gripklo. Precis som alla andra damer. Och ja, jag är förstås kär i honom. Jag är fortfarande kär i Seth från Överenskommelser för man glömmer aldrig sin första men den här Gripklo … Grrr..

Tillbaka till Simona. Förutom att hon skriver fantastiskt, får göra flashiga trailers till sin film, intervjuas här och där, ger kurser till höger och vänster så är hon dessutom snygg. Nej, vacker. Intelligent. Rolig. Och lite lagom elak när det behövs.

Ni fattar att jag inte gillar henne va? Som hon själv skrev igår, i den här branschen går vi bara runt och är avundsjuka på varandra. Ja, det var ungefär så hon skrev i alla fall. Det här är min blogg och då citerar jag hur jag vill.

20120831-085920

Pure hate. Det syns lång väg.

 

 

Nu har jag inte tid med er för jag måste läsa vidare fast egentligen måste jag skriva på mina egna alster, göra ett fotoalbum så det blir klart innan 25 juni så jag får rabatt, göra instruktionerna till sommarens alla husvakter (inte en chans att detta hus någonsin igen lämnas ensamt ett endaste litet dygn), vika tvätt, städa för städerskan kommer imorgon, göra matlåda och packa väska med handduk och ombyte för jag ska cykla (!) till jobbet imorgon.  Vet inte vem som kom på det men det kan vara jag.

 

8 kommentarer

Under Kollegor, Läsande

8 svar till “Varför jag inte gillar Simona Ahrnstedt

  1. Ping: Pernilla Alm

  2. 😉
    Tänkte på det där att Simona lanseras som Sverige hittills enda romanceförfattare. Men undermeningen att fler romanceförfattare efterlyses.
    Men det finns ju inte en själ som vågar ge sig på den genren eftersom Simona skriver så jäkla bra. Ingen skulle kunna mäta sig med henne, inte just nu i alla fall.

    Jag läser nr 3 av Simona just nu, har sparat sista tredjedelen eftersom jag ”måste” recensera Jo Nesbös nya tegelsten först. Snacka och chock när man byter genre så… Längtar tillbaka.(Nesbös nya är bra, det är inte det… äh, ni fattar…)

  3. Sida i BOKEN. Jag vet att du på min sida. Pga jag på din sida och vi älskar varandra. Vilken sida i MIN BOK?

  4. Jajaja, vilken sida är du på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s