En release jag önskar jag kunde gå på

bok-mindre-3

På torsdag är det releasefest i Jönköping för min kompis Angelas glassbok. Jag tjatar alltid om hennes fantastiska glass (som man kan köpa här) och nu har hon även gjort en glassbok. Angela är en sann entreprenör som brinner för det hon gör, så otroligt inspirerande! Snart, snart kommer boken ut till försäljning men den här veckan är det release. Fira först, läsa sedan. Det är mantrat. När jag hade release för min bok bjöd Angela alla gäster på glass. Det var otroligt uppskattat.

Även om inte jag kan gå på torsdag så kan du. Om du har vägarna förbi Jönköping är det öppet hus. Kolla här!

Detta inlägg ingår i veckans tema: Tipsa om vänners böcker för att göra reklam för dem pga they are worth it!

Lämna en kommentar

Under Kompisars böcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s