Det kom ett mail

Som gjorde mig så glad, och tårögd. För att det kom från en väldigt speciell person. En person som jag alltid har respekterat mycket, en person vars åsikt känns viktig för mig. En person som levt längre än jag och är väldigt klok.

 

”Hej kära Pernilla!

 … Nu har jag till slut läst boken också, och jag vill tacka dej för den. Jag läste med stor behållning. Du ger en så övertygande bild av Caroline och hennes kluvenhet – en psykologisk deckare, skulle jag vilja säga (fast mycket bättre än deckargenren) Och du levandegör verkligen hennes och i någon mån de andra personernas moraliska dilemma – såna som livet är fyllt av!! C: s steg för steg mot ett liv som hon egentligen inte vill ha – jättebra berättat! Du ger läsaren möjlighet att fundera vidare – hur kunde det gå så? Hur gör vi när vi väljer eller inte hålller fast vid våra val? Den inre kluvenhet och rättfärdigandet av de egna handlingarna – så bra skildrat. Men en gammaldags term skulle man kunna säga att du skrivit en moralitet, dvs en berättelse med ett tydligt moraliskt ställningstagande.  

Jag läste ut boken idag – kunde inte lägga den ifrån mej som många andra har vittnat om. Sen gick jag på Friskis o Svettis – gissa vad som låg kvarglömt på en hylla i entrén, upphittad av mej?? Just det, en mobil! Jag lämnade skyndsamt in den i receptionen, haha!!”

Jag blir alldeles lycklig när jag läser det här nu igen. De här mailen som dyker upp ibland, om min bok. Jag hade inte räknat med dem, hade inte förväntat mig dem, men jag blir alltid så glad. Så innerligt glad. Tack.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Alltid du, Läsarmail

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s