Vill du bli rik?

Då ska du läsa den här boken:

1118239245

Den är skriven av Les Leopold, som också är den jag byter hus med i sommar. Det tycker jag är roligt, att byta med en amerikansk författare. När Simona och jag var i New York träffade vi Les och hans trevliga fru och åt middag. Då fick jag hans bok som jag håller på och läser just nu. Jag känner inte Les så väl, våra mail handlar mest om praktiska saker inför vårt husbyte, men jag känner ändå igen hans underfundiga humor i hans ord.

20130508-082257

 

 

Citat från inledningen:

”You’re about to learn the secrets that enabled America’s top hedge-fund managers to pull down astounding sums in the space of minutes. Maybe you’re a little hesistant, though. You have a few questions you need answered first. Like, what would you have to do, exactly? What is a hedge fund, anyway?”

Precis. Känns skönt att jag inte behövde känna mig dum. Jag läser med stort intresse, om något jag aldrig annat fått för mig att läsa om. Det är det som är bra med kompisar, man tvingas läsa sådant man inte trodde man gillade. Deckare, romance, hur man blir rik.

Detta inlägg ingår i veckans tema: Tipsa om vänners böcker för att göra reklam för dem pga they are worth it!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Kompisars böcker, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s