Flirting with Magick

När jag var jätteung hade jag en brevvän väldigt långt bort. I Australien. Jag hade sett på tv hur vissa ställen i Australien fick sin post avsläppt med flygplan och ett tag trodde jag att det var så mina brev levererades men så var det inte.  Vi skrev många och långa brev till varandra under många år men sedan tappade vi kontakten. Lyckan var total när hon något år sedan hittade mig i cyberspace. Helt otroligt vad jag ibland älskar internet. Vi blev vänner på Facebook och det visade sig att vi båda minsann hade skrivit en bok. Inte så väldigt förvånande kanske …

Får jag presentera: Flirting with Magick av Leigh Bennett:

Flirting with Magick AMAZON-2

Jag läste Flirting with Magick för någon vecka sedan. Det är en perfekt avkopplingsroman som man inte vill släppa förrän man har fått veta vem som får vem. Det är kärlek med förhinder, trassliga relationer, fantastiskt sex och ja – vad mer behövs? Lite magi. Det är feelgood och det är bra. Läs!

Jag har gjort en minintervju med Leigh:
When did you decide to write a book and why?

I was pregnant with my second child, he’s now 8 and I think it was just something I’ve contemplated doing for a long time, having started a few times but nothing solid to work on.  This time around I had more of an idea of what to do and it flowed more easily.

How did you come up with the idea for Flirting with Magick?

I studied and worked in the music for a few years so liked the idea of using a band in the story. Plus I studied Wicca for a few years so  I think most of it was a ‘write what you know’ kind of thing (although I have never dated a musician).  Then after the familiar start, the rest of the story just flowed from there.

Tell me about your publishing process.

I wrote a few drafts, and gave it to a few beta readers at different stages before sending it through to an editor.  I also had to get the cover designed and chose the picture of the rose and pentacle which the designer worked with.   After the edits came back and were done, I sent it to a formatter who got it ready for the different ebook formats and for the hardcopy, after which I uploaded on to Amazon, Smashwords and Createspace.   After that came the marketing and promotion which was a whole other ballgame!

Are you hooked now, will there be more books?

I’m definitely hooked on writing, but have had a bit of a break for the last few months.   I do have the next book half done, but it may need a full overhaul as I’m not entirely happy with where it’s going.  I have written a first draft of an urban fantasy, and have been outlining the next few stories which will be more chick lit.  So hopefully I’ll have something more substantial written this year and hopefully release the next one next year when time and money allow.

And … do you still have my letters?

As for the letters, I don’t have them with me where I live now, but I’m sure they are still at my parents’ place somewhere.  I must have  a good look next time I’m there, it would be great to reminisce over them again.

 
Thank you Leigh! Maybe we should publish a book with our letters. Should be interesting for everyone us.

Detta inlägg ingår i veckans tema: Tipsa om vänners böcker för att göra reklam för dem pga they are worth it!

Annonser

11 kommentarer

Under Kompisars böcker

11 svar till “Flirting with Magick

  1. Ping: JoS blog » Blog Archive » Köpt kindleversion

  2. Det går ju bara att älska internet när sånt här händer! Blir dessutom nyfiken på boken och det var väl din plan 😉

  3. Sue

    What the fuck! man kan bara köpa e-böcker om man är i UK… Gud så fånigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s