Min kompis Amanda

Amanda är min författarkompis i England. Där sitter hon och bloggar om hur man bäst skriver följebrev, vad man ska tänka på när man skriver manus och så vidare. Jag hade stor glädje av hennes blogg när jag kämpade med Alltid du. Amanda är också en person som inte direkt döljer sanningen. Hon står för att livet är skit ibland. Det gillar jag, har väldigt svårt för det där falska ”allt är såååå bra.”

Och så skriver hon ju böcker också. Fantastiska sådana. Hur många gånger är det nu jag har skickat bild från DN med Lotta Olssons hyllningar om Amanda? Jag har tappat räkningen.

Utöver eminent blogg, fantastiska böcker och en klar syn på livet så är Amanda en ständig klippa när man vill ha pepp via mail. Det händer också att hon delger en fakta av väldigt privat karaktär. Om sig själv – ingen annan, so don’t worry. Och hur kan man motstå sådana mail?

 

20110925-102030

Några år sedan.

 

Detta inlägg ingår i veckans tema: Tipsa om vänners böcker för att göra reklam för dem pga they are worth it!

2 kommentarer

Under Alltid du, Kollegor, Kompisars böcker

2 svar till “Min kompis Amanda

  1. Mäh! Fining.Tack.
    /Generad o glad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s