Ja, kan vi prata om synen på våldtäkt?

Mycket bra inlägg om vem som bär skuld till våldtäkt. Och bra boktips!

3 kommentarer

Under Uncategorized

3 svar till “Ja, kan vi prata om synen på våldtäkt?

  1. Björn Carheden

    Jag är man men inte poteniell våldtäktsman och inte ser jag varje kvinna som ett bra ligg. För mig så är det alltså bara ett teoretiskt problem och det är bara i min fantasi som jag kan föreställa mig hur den man som inte har kontroll över sina sexuella drifter känner och jag kan likaledes bara ana hur en kvinna känner sig då hon alltid måste vara på sin vakt. Jag vet inte om jag har tillräckligt bra fantasi men jag inser att jag bör vara på min vakt så att jag inte tas som en tänkbar förövare. Det är något som jag inte bara uppfattar i teorin. Jag ska vakta på att jag inte tittar fel, säger fel,…….. Det är inte lätt att vara man alla gånger heller.

  2. Jag tycker att ett sådant här uttalande är tjänstefel och att han bör stängas av under en utredning om han är lämplig i sin roll. Svintrött på sådant här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s