En gång

Låg den här foten i min mage. Den sparkade och tryckte en hel del. Påminde mig om att den där stora magen innehöll en liten människa.

Sedan kom hon och fötterna ut. Och de var pyttiga, lena och gosiga. Hon också förstås.

Nu är fossingarna sex och ett halvt år och nästan aldrig ligger de hos mig men inatt var första natten i byteshuset och det kändes tryggast så. Fossingarna har vuxit. De travar på, helst åt ett annat håll än mitt. Som nu när hon lagt sig tvärs över och sparkar på min arm och gör så jag inte kan sova. Kan bara ligga här och titta på underverket som är mitt barn. Precis som första natten på BB, hon sov sött och jag var rusigt nykär och full av konstiga hormoner och inte kunde slita min blick från henne.

Snart är hon jättestor men just nu är hon min bebis. Ett litet tag till.

20130718-080535.jpg

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s