Det är vägen som är mödan värd

Nyss (under den här resan) träffade jag en person som kommer att bli en karaktär i en bok som jag kommer att skriva. Inte för att hen var trevlig och sympatisk. Nix – det var precis tvärtom. Och det är sådana jag skriver om. Perfekta personer göre sig icke besvär hos mig, vad är intressant med dem? Å andra sidan. Den här personen förtjänar inte en bok, pga inte trevlig någonstans. Men jag går igång. Undrar. Funderar. Och fattar inte. Och när man inte fattar måste man lista ut. Mvh pedagogen.

För som Karin Boye skrev:

Nog finns det mål och mening i vår färd –
men det är vägen, som är mödan värd.

Längs vägen möter vi allt. Det är bara att suga in, processa och hantera. Det är det som är livet.

Nu fortsätter jag semestra. Idag åt vi hummer i Maine pga ÖSREGN. Vi bor alltså på en Bed and breakfast vid havet och det bara regnar. Ikväll middag med mina amerikaner igen. Can’t wait!

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s