Torsdag

Natt. Jag drömde att vi hade fått inbrott. Vaknade. Kollade barn. Kollade igenom huset. Kände på alla dörrar. Igen. Kontrollerade larmet. Igen. La mig i sängen och hade förstås lyckats väcka maken. Klarvaken. Vred mig. Lyssnade. Andades snabbt. Somnade till slut om.

Klockan ringde. Jag tryckte på snooze. En gång går bra.
Klockan ringde. Jag tryckte på snooze. Jag sätter upp håret och struntar i smink.
Klockan ringde. Jag insåg att vi hade fotografering idag. Slängde mig i duschen, sminkburken och hårfönen.
Strök en blus. En jävligt jobbig blus. Tog på mig den. Fick deofläckar på den. Tog av den.
Tog en tröja jag redan haft två gånger den här veckan, över annat.

Åkte till jobbet. Hade ett möte jag inte visste om att jag skulle ha.

Tog foton. Blev ful.

Fixade praktiska saker.

Åt fantastisk lunch med make och stor dotter på Urban Deli i Sickla. Solen sken, maten var god och sällskapet bäst.

Möte. Som var inställt så jag fick gå därifrån igen. Planering med kollega som kör mer än lovligt hårt med mig. Annat möte. Som inte var inställt.

Hem. Bytte om. Åkte till Friskis. OCH HERREGUD vad jag inte kommer att kunna gå imorgon. Herregud. I USA har jag sprungit/gått varannan/ var tredje dag och det verkar inte ha hjälpt över huvudtaget. Eller jo. Utan det hade jag nog gått upp minst fem kilo, nu bara 1,5. Men armhävningar etc – herregud. Körde intervall flex som är tufft även när jag är tränad.

Ja. Det var det. En torsdag, någonstans i Sverige.

1 kommentar

Under Babbel

Ett svar till “Torsdag

  1. Ping: 50 sekunder av ditt liv | Pernilla Alm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s