50 sekunder av ditt liv

Så skrek hon, slavdrivaren på jympagolvet. ”Bit ihop!” Intervall-flex. Ett ganska jobbigt pass. Ett väldigt jobbigt pass. Förra veckan var det vidrigt. Den här veckan – lite bättre. Lite. Marginellt. Men när hon skrek det där om 50 sekunder så tänkte jag till. Hon har rätt. Det är femtio sekunder, sedan är det över. 50 sekunder är jättekort tid. Så jag bet ihop. Och klarade 50 sekunder. Och resten av passet också.

Igår när jag hade varit ute och sprungit och skröt om det på FB råkade jag fråga en granne som gillade min status om hon skulle hänka nästa gång. Vips hade hon inboxat förslag på tider och jag ratade det ena och skulle tänka till och messa henne sedan. Innan jag hann messa stötte vi ihop på Ica. Och där mitt bland äpplena och päronen hade jag plötsligt en springdejt på fredag morgon klockan 06:00. När jag gick ut från Ica visste jag inte riktigt vad som hade hänt. Fredag? Jag är ledig och barnen har sovmorgon och vadå springa sex kilometer? Jag kan knappt ta mig runt tre.
På väg hem från Friskis var klockan 18:53. Och jag tänkte: ”Om 12 timmar är det över, det är bara att bita ihop.”

Annonser

Lämna en kommentar

Under Träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s