It’s fucking complicated

Att bli besviken.
På sig själv.
På andra.

Det händer titt som tätt. Jag blev just jättebesviken på mina barn. Och funderar nu på varför. Vad är det som triggar? Vad är det som gör att man reagerar på just det man reagerar på? För egentligen är det ju sällan den utlösande faktorn som är problemet. Egentligen är det något annat som har hänt. Eller, i det här fallet, inte hänt.

De gjorde mig besviken för de visste inte mina förväntningar. Jag blev ledsen. Och arg. Och skällde på dem. Och blev besviken på mig själv. Och skällde då på min man.

Livet. Fucking complicated. Fast så himla lätt. Hur svårt kan det vara? Egentligen?

Annonser

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “It’s fucking complicated

  1. För mig är besvikelse ofta förknippad med stark kärlek. Jag kan bli besviken på mina närmaste, för att jag har höga förväntningar på dem, vilket beror på att jag tror så starkt på dem. Ibland är besvikelse enbart ett uttryck för jag vill att andra ska visa hur bra det är. Men ingen är perfekt. Det vet vi ju men på något sätt vill man bara en bra människa.

  2. Här hemma hos oss brukar det hela hänga ihop med pms. Såpass att jag varit tvungen att förklara allt om pms för min son. Nu berättar han för alla sina kompisar så fort de är sura på sina mammor. Kan det vara pms? Frågar lille E och förklarar. Han kommer bli en toppenpojkvän en dag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s